Gyprocwerken

Wil je gyproc laten plaatsen? Dan is er slechts één adres: Gypel in Meerhout. Als gespecialiseerd plaatser van deze gipsplaten, helpen we je met elk gyproc-project verder. Wat zijn zoal de voordelen van gyproc? En hoe plaatst en werkt Gypel deze gipsplaten af? We vertellen het je hieronder in een notendop.

 

De voordelen van gyproc

Gyproc plaatsen brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo kunnen deze gipsplaten snel geplaatst worden, kunnen ze op diverse manieren worden afgewerkt én kan er meteen over geschilderd worden.

Gyprocwerken laten plaatsen door Gypel

De plaatsing en de afwerking verlopen bij Gypel steeds met de grootste professionaliteit en nauwkeurigheid. Als standaardafwerking realiseren we al het voegwerk telkens met drie afwerklagen, die daarna lichtjes worden opgeschuurd met speciaal gereedschap om scheurvorming te voorkomen. Naast de standaardafwerking kan je ook kiezen voor een airless-afwerking van de gipsplaten.

Als gespecialiseerd plaatser van deze gipsplaten, helpen we je met elk gyproc-project verder.

Dan wordt er een dunne laag ProMix over de hele oppervlakte van de platen gespoten, in plaats van enkel de naden op te voegen en te plamuren zoals bij de standaardafwerking. Dankzij die dunne laag ProMix wordt de ondergrond perfect egaal, waardoor je de gyprocwand achteraf gelijkmatig kan verven voor een blijvend mooi resultaat.

 

Waar gyproc plaatsen?

Gyproc kan in de meest uiteenlopende projecten gebruikt worden. Voor een strak of gewelfd plafond, als scheidingswand of voorzetwand, maar ook voor dak- en vloerisolatie: Gypel gaat geen enkel project uit de weg en zorgt telkens voor een professionele plaatsing van de gipsplaten.

Gyproc kan in de meest uiteenlopende projecten gebruikt worden.

Kwaliteit dankzij Gypel

Als gepassionneerd en professioneel plaatser van gipsplaten kan je bij Gypel terecht voor elke gyproc-opdracht. We garanderen je de beste afwerking met oog voor detail. Meer info over onze werkwijze of prijs? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 • Ik kwam bij jullie met een aantal wensen. Ik heb het gevoel dat er naar geluisterd werd en kreeg voldoende ruimte voor mijn persoonlijke inbreng. Samen kwamen we tot een concept waar ik me helemaal in kon vinden.
  Hilde
 • Zeer tevreden met de samenwerking door de professionele bekwaamheid en goed overleg tussen Gypel en ons. Onze wensen/vragen werden vlot besproken en ingewilligd.
  Shirley & Gerry
 • De professionele aanpak van Gypel en de gedreven passie tot perfectie van Gypel maakten ons badkamerplan méér dan waar. We zijn super tevreden over de vakkundige en prettige samenwerking.
  Mieke & Vik
 • De samenwerking met Gypel boezemde ons snel vertrouwen in. Ilse begreep perfect wat wij wilden en dit resulteerde in een sterk ontwerp. Ze bleef ons echter verbazen door telkens nog met verbeteringsvoorstellen te komen tot in de kleinste details.
  Marleen & Toon
 • We zijn heel tevreden over het geleverde werk. Alles is heel precies afgewerkt, mooi opgeruimd.
  Caroline & Helgi
 • Na een eerder door het Gypel-team perfect uitgevoerde keukenrenovatie verraste Ilse ons opnieuw met het ontwerp voor de restyling van onze leefruimte.
  Ria en Bert
 • Totaal ontwerp & renovatie van appartement te Nieuwpoort: Fantastisch!
  Annick en Johan
 • Proficiat voor het mooie ontwerp. Het voldoet volledig aan onze wensen.
  Ria en Bert