Elektriciteitswerken

Nieuwe verlichting plaatsen of een domoticasysteem installeren om je huis via een simpele druk op de knop te kunnen bedienen? Reken op de vakkennis en gedrevenheid van Gypel. We zorgen voor een professionele plaatsing van residentiële en huishoudelijke elektrische installaties, die telkens voldoen aan de hedendaagse normen en behoeftes.

Elektrische installaties van uitstekende kwaliteit

Bij Gypel kan je terecht voor een standaardinstallatie, maar ook voor uitgebreidere elektrische systemen. Elke installatie beantwoordt aan de huidige normen en wordt professioneel geplaatst. We kiezen bewust voor merken die kwaliteit, technologie en esthetiek op een intelligente manier weten te combineren, zoals bijvoorbeeld Niko, BTicino en Home Control.

 


De plaatsing van elektrische installaties

Een woning, een appartement, een kantoor of een winkelruimte: Gypel biedt telkens de meest geschikte elektrische installatie voor jouw project. En dat geldt voor nieuwbouwprojecten als voor renovatiewerken.

Nieuwe verlichting plaatsen of een domoticasysteem installeren om je huis via een simpele druk op de knop te kunnen bedienen.

Een gediplomeerd elektricien

De zaakvoerder van Gypel, Werner Verwerft, gooit zijn kennis en ervaring als gediplomeerd elektricien in de strijd om de meest gevarieerde elektriciteitsprojecten tot een goed einde te brengen.

Je kan ook steeds bij hem terecht voor vrijblijvend advies over elektrische installaties van diverse aard.

Je kan ook steeds bij hem terecht voor vrijblijvend advies over elektrische installaties van diverse aard. Vakmanschap en een persoonlijke aanpak dragen we bij Gypel hoog in het vaandel!

De expertise van Gypel

Een elektrische installatie plaatsen in je woning of bedrijf? Gypel (Meerhout) brengt het voor elkaar. Neem contact met ons op en we werken vrijblijvend een offerte op maat uit voor jouw elektriciteitsproject.  

 • Ik kwam bij jullie met een aantal wensen. Ik heb het gevoel dat er naar geluisterd werd en kreeg voldoende ruimte voor mijn persoonlijke inbreng. Samen kwamen we tot een concept waar ik me helemaal in kon vinden.
  Hilde
 • Zeer tevreden met de samenwerking door de professionele bekwaamheid en goed overleg tussen Gypel en ons. Onze wensen/vragen werden vlot besproken en ingewilligd.
  Shirley & Gerry
 • De professionele aanpak van Gypel en de gedreven passie tot perfectie van Gypel maakten ons badkamerplan méér dan waar. We zijn super tevreden over de vakkundige en prettige samenwerking.
  Mieke & Vik
 • De samenwerking met Gypel boezemde ons snel vertrouwen in. Ilse begreep perfect wat wij wilden en dit resulteerde in een sterk ontwerp. Ze bleef ons echter verbazen door telkens nog met verbeteringsvoorstellen te komen tot in de kleinste details.
  Marleen & Toon
 • We zijn heel tevreden over het geleverde werk. Alles is heel precies afgewerkt, mooi opgeruimd.
  Caroline & Helgi
 • Na een eerder door het Gypel-team perfect uitgevoerde keukenrenovatie verraste Ilse ons opnieuw met het ontwerp voor de restyling van onze leefruimte.
  Ria en Bert
 • Totaal ontwerp & renovatie van appartement te Nieuwpoort: Fantastisch!
  Annick en Johan
 • Proficiat voor het mooie ontwerp. Het voldoet volledig aan onze wensen.
  Ria en Bert